Beepedia:Kahvihuone

Beepedia

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Vanhat kahvihuoneen keskustelut


Mah boi, this peace is all what true warriors strive for!

Good news, everyone! Nyt kun olen yliopiston myötävaikutuksesta parantunut sairaudesta nimeltään Guild Wars, minulla on hemmetinmoinen tyhjiö. Suositelkaa minulle joitain kirjoja, pelejä, elokuvia... mitä tahansa mikä ei liity kasveihin ja niiden lajintuntemukseen. --Dall'Abisso lui ritorna 9. joulukuuta 2011 kello 21.35 (IST)

Elän itse tosin parhaillaan eästä tähänastisen elämäni pahimmista tyhjyysjaksoista minkä lisäksi nukuin viime yönä ruhtinaalliset kaksi tuntia ja olen liikkuvassa junassa jonka määränpäänä on Turku, mutta koetetaan silti. (Herkuleen työ, en voi kieltää.) Lue Nick Caven Bunny Munron kuolema. Se on siitäkin mielenkiintoinen, että sen pohjana ovat Markuksen evankeliumi ja tämän Warholin ampumista yrittäneen radikalifeministin, jolla oli omituinen nimi, misandriaklassikko SCUM Manifesto tms. Sitten katsot David Lynchin tuotannon. Itse asiassa en osaa sanoa, onko siinä mitään mieltä. Itse asiassa en tiedä elokuvista mitään. Paitsi että minusta Ingmar Bergman on jokseenkin tahmainen ja vastenmielinen. Ottiatuota... sitten voit tietysti kokeilla olla viikkoja masturboimatta! On tosin elähdyttävää vain jos et harrasta seksiäkään – mutta ethän sinä taida? --Höchstes Glück der Erdenkinder sei nur die Persönlichkeit 9. joulukuuta 2011 kello 21.52 (IST)
Kiitos... eh... vinkeistä, mutta minulle tapahtui suurinpiirtein samanlainen valaistuminen kuin tämän videon päähenkilölle kohdasta 0:35 eteenpäin. Siinä on uusi messiaspelini. Nähdään sitten 21. joulukuuta, jolloin järjestän pippalot maailmanlopun kunniaksi. Olisiko Tuomiopäivän teekekkerit hyvä nimi juhlille? --Dall'Abisso lui ritorna 16. tammikuuta 2012 kello 19.47 (IST)
Tuo on niiiin mainstreamia. Ja olisi. --Höchstes Glück der Erdenkinder sei nur die Persönlichkeit 17. tammikuuta 2012 kello 21.17 (IST)

”This is way more helpful than anything else I've lkooed at.” ja muuta jännää

Mitä nämä imartelubotit mahtavat olla? Kuka niitä tekee? Ja miksi? Eiväthän ne edes jakele linkkejä mihinkään. --Höchstes Glück der Erdenkinder sei nur die Persönlichkeit 10. tammikuuta 2012 kello 14.28 (IST)

Joku kellarissa asuva ylipainoinen nörtti, joka saa kiksejä tällaisesta trollauksesta. Tosin ei sitä voi edes trollaukseksi kutsua. --Dall'Abisso lui ritorna 11. tammikuuta 2012 kello 21.23 (IST)
Onko tuo pidempi muoto sanasta "Juhko"? --Höchstes Glück der Erdenkinder sei nur die Persönlichkeit 11. tammikuuta 2012 kello 22.09 (IST)
Urosnisäkkäiden lisääntymiselimen muotoinen Triticum aestivum -lajin jauhetuista alkioista ja divetymonoksidista valmistettu elintarvike. --Dall'Abisso lui ritorna 12. tammikuuta 2012 kello 18.13 (IST)
TYDY DYT TY DY TYDY DYT DYT DYT --Höchstes Glück der Erdenkinder sei nur die Persönlichkeit 17. tammikuuta 2012 kello 21.16 (IST)
KEKÄÄN MUUTA KETÄ ON PANNU hELEN mIRRENIÄ HORNETIN VESKISSÄ? --Bonaparte 18. tammikuuta 2012 kello 14.42 (IST)
mÄ OON VAAN HELEN KELLERIÄ --Höchstes Glück der Erdenkinder sei nur die Persönlichkeit 18. tammikuuta 2012 kello 15.51 (IST)
HYI SAATANA SAIRAS PASKA EKS TIIÄ ET SE ON VAMMANEN?!!! SIIS YÄK SÄ OOT OIKEESTI HiEMAN SAIRAS IHMIMINEN --Bonaparte 18. tammikuuta 2012 kello 20.44 (IST)
Joh. 12: 27–28--Höchstes Glück der Erdenkinder sei nur die Persönlichkeit 19. tammikuuta 2012 kello 08.27 (IST)

Luoma on natsistisoveeni! --Ferrori 26. tammikuuta 2012 kello 04.06 (IST)

Luoma on Encyclopedia Dramatican määritelmien mukaan hipsteri. --Dall'Abisso lui ritorna 28. tammikuuta 2012 kello 09.49 (IST)
Hei hei hei! Hipsterit ovat alakulttuurien ja indie-musiikin kannattajia vain ambivalentin ironisesti (siinä ambivalentin merkityksessä, missä vaikkapa Heidegger yhdistää sen das Maniin; muotoilisin: merkityksen puute kepeytenä ja ambivalenssina). He ovat kuitenkin, sikäli kuin käsitän, monotonista sakkia; yksilöhipsteri on laumaansa hukkuneempi kuin joku vähemmän ironisen ja kompaktimman mukavastakulttuurillisen yhteisön jäsen (punkkari, beat-ihminen, rosenkreutzilainen). Minä puolestani en ole eläessäni samastunut mihinkään sosiaaliseen ryhmään, eikä minulla ole yhtään alakulttuurivaatetta, ja ainoa bändipaitani on The Smithsin, johon suhteeni on kuolemanvakava. Tietysti persoonallisuudessani on muutenkin niin monta kerrosta, että ne jo estävät kategorisoimasta minua mitenkään, mutta tässä en sen enempää selvitä: et ymmärtäisi. --Höchstes Glück der Erdenkinder sei nur die Persönlichkeit 28. tammikuuta 2012 kello 14.22 (IST)

Paras-laulu

Se ketä tiätää tän kappaleen ekana kirjottaa hep!
C, C, C, E, D, D, D, F, E, E, D, D, C.

terveisin heroiine 23. tammikuuta 2012 kello 16.20 (IST)

Henkilökohtaiset työkalut

sl
דומיין בעברית  דומיין  דומין  תוכנה לניהול  קשרי לקוחות  CRM, ניהול קשרי לקוחות  דומין בעברית  פורומים  ספרדית  גיבוי