Beeuutiset

Beepedia

Loikkaa: valikkoon, hakuun
Bee-Uutiset

26. heinäkuuta

ISLANTI RÄJÄHTI

Islannin saari räjähti väkivaltaisesti ja varoittamatta myöhään eilen illalla. Saaren räjähdyksessä lähes kaikki pohjoisen saarivaltion asukkaat kuolivat ja pohjoisella Atlantilla lähti liikkeelle tuhoisa tsunami, joka iski Pohjois-Amerikan ja Euroopan rannikoille aiheuttaen laajaperäistä tuhoa. Tsunami raunioitti vakavasti mm. Bostonia, New Yorkia ja Amsterdamia. Grönlannin rannikolla olleet silminnäkijät kuvailivat räjähdystä "kuin Jumalan vihan purkaukseksi, joka valaisi koko taivaan tulellaan". Räjähdyksen aiheuttamien tuhojen täysimittainen kartoitus on vielä kesken, mutta kuolonuhrien määrän arvellaan nousevan miljooniin ja aineellisten vahinkojen suuruutta on jo näinkin varhaisessa vaiheessa luonnehdittu "tähtitieteellisiksi". MIB tutkii, onko avaruusolennoilla osaa tapahtuneeseen, ja paavi on luvannut ottaa yhteyttä Jumalaan asian tiimoilta.

Iran iski McDonald'siin
Toissapäivänä sattui vakava kansainvälinen selkkaus, kun Iranin aseistetut erikoisjoukot tekivät tuhoisan rynnäkön teheranilaiseen McDonald's-hampurilaisravintolaan (Iranin ainoaan laatuansa). McDonald'sin ylijohtaja Ronald McDonald ilmoitti eilen aloittavansa sotatoimet Irania vastaan, ellei maan hallitus vedä joukkojaan ravintolasta.
USA:n armeijan uudet aseet

USA:n armeija on ottanut käyttöön laserohjatut vesi-ilmapallot uutena ja innovatiivisena asetekngologian sovelluksena. Maan puolustusministeri luonnehti asetta "nerokkaaksi taktiseksi välineeksi" ja kuvasi sen vaikutuksia vastustajan kalustoon "tuhoisiksi, etenkin tietotekniikan sovellutuksia vastaan".

Aika pysähtyi
Aika pysähtyi varhain aamulla Lahti-Heinola tiellä noin viideksi minuutiksi. Tapauksella oli useita silminnäkijöitä, jotka vakuuttivat, että "maisema oli kuin paikalleen jähmettynyt". Aikapysäyksen sisään joutui useita autoja niissä olevine ihmisineen, jotka selvisivät stopista vailla vammoja lukuunottamatta jonon hännillä olleen auton takapenkkiläisiä, kun heidän autoonsa tärmäsi takaa tullut polkupyörä. Törmäysauto romuttui lunastuskuntoon.
Ruotsi suunnittelee ydinkoetta Ahvenanmaalle

Bee-Uutisten saamien tietojen mukaan Ruotsin valtio on hankkinut ydinaseen ja aikoo testata pommia Ahvenanmaalla. Lähteidemme mukaan kokeen tarkoituksena on paitsi aseen tehon testaaminen, myös sekarotuisten suomenruotsalaisten rodun harventaminen. Tasavallan presidentti Tarja Halonen ei ole vielä ilmoittanut kantaansa väittettyyn ydinkokeeseen.

Satuhäät

Beepedian suojeluspyhimyksenäkin tunnettu Nakkimies on viime viikonloppuna vihitty onnellisesti avioliittoon pitkäaikaisen tyttöystävänsä Nakkinaisen kanssa. Bee-Uutiset raportoi häistä yksinoikeudella.
Häävieraiden joukossa nähtiin muiden muassa Mahtitaivaan valovoimaisimpiin kuuluvia tähtiä kuten Podax Ahola, Universum Majora ja Nuori kettu, joista viimeksi mainittu kiitteli erityisesti juhlissa hääkakun tilalla tarjottua nakkipiirakkaa. Avioliittoa siunaamaan oli kutsuttu kaikki Mahtavat, joista tosin Mangikyu Sharandan, Nigel Blacknight ja prinssi Maru Raja poistuivat välittömästi siunaustilaisuuden jälkeen. Siunausta seuranneet juhlallisuudet jatkuivat pitkälle kesäyöhön, joiden jälkeen vasta vihitty aviopari siirtyi oman asuntonsa rauhaan.


Henkilökohtaiset työkalut

sl
דומיין בעברית  דומיין  דומין  תוכנה לניהול  קשרי לקוחות  CRM, ניהול קשרי לקוחות  דומין בעברית  פורומים  ספרדית  גיבוי