Koulu

Beepedia

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Koulu on paikka, jossa on tarkoitus oppia asioita esim. yhteyttämisestä, kolmioista ja rumpujen soitosta. Siellä myös kiusataan oppilaita ja aiheutetaan kostonhimoa ja ikuisia traumoja. Tämä ei tosin ole koulun itsensä vika, vaan paskamaisten oppilaiden, joiden ei edes pitäisi olla koulussa vaan nuorisovankilassa tai mielisairaalassa (tai, mikä vielä parempaa, haudassa).

Sisällysluettelo

[sotke] Peruskoulu

Peruskoulu on vinha paikka, jossa on pakko käydä, tai muuten...! Suurin osa kiusauksesta tapahtuu peruskoulussa. Peruskoulussa jokainen oppilas pannaan vaikka pakolla oppimaan tietyt asiat, kuten Pythagoraan lause ja tuplabasarikomppi. Peruskoulu jaetaan kahteen erilliseen kidutusoppiasteeseen, ala-asteeseenkouluun ja yläasteeseenkouluun.

[sotke] Ala-astekoulu

Paikka, jonne lapset patistetaan heidän täyttäessään seitsemän. Sen jälkeen he eivät enää päivänvaloa näe. Kestää kuusi kamalaa vuotta.

[sotke] Yläastekoulu

Kehittyneempää kiusausta tarjoava vitutuslaitos. Kestää oppilasparkojen onneksi vain kolme vuotta.

[sotke] Lukio

Peruskoulua kehittyneempi paikka, jossa oppilaat pistetään sisäistämään yhteyttämisen kaava ja kosinilause. Kestää noin kolmisen vuotta.

[sotke] Ammattikoulu

Peruskoulussa kehnosti pärjänneille, lähinnä moponsa tuunaamiseen erikoistuneille peeloille tarkoitettu laitos, jonka kautta on mahdollista valmistua suoraan duunariksi ilman sen kummempia kommervenkkejä.

[sotke] Yliopisto

Korkealentoista opiskelua tarjoava paikka, jossa ihmiset opiskelevat jänniä asioita.

[sotke] Ammatti"korkea"koulu

Jotkut eivät vielä ammattikoulussa saa tarpeekseen, vaan päättävät jatkaa aina insinööreiksi asti. Tätä varten on perustettu ammattikorkeakouluja.


Henkilökohtaiset työkalut

sl
דומיין בעברית  דומיין  דומין  תוכנה לניהול  קשרי לקוחות  CRM, ניהול קשרי לקוחות  דומין בעברית  פורומים  ספרדית  גיבוי