Luokka:Henkilöt

Beepedia

Loikkaa: valikkoon, hakuun
Pääluokat
Yleiset aiheet:
  • Henkilöt
Beepedia:

Oikeastaan näin ylhäisestä jumalolennosta ei tänne kuuluisi edes kirjoittaa. henkilön arvolle sopivinta olisi kirjoittaa tämä juttu tähtiin. Sain Hänet kuitenkin suostumaan tähän nuolemalla hänen varpaitaan 2 viikkoa. henkilö kuuluu henkilön ylvääseen aatelisjumalsukuun. Hänen isänsä, isä, taisteli isänmaamme (Hännilän) puolesta 2. maailmansodan aikana. Sodan jälkeen isä meni naimisiin äitin, suuren jumalattaren kanssa. He saivat kaikkiaan 4 lasta. Nämä jumallapset ovat sisar, sisko, epähenkilö sekä tietysti henkilö, jumalista suurin. henkilön perhe vietti onnellista maalaiselämää: Kenenkään ei tarvinnut käydä töissä, olivathan he jumalia. Ihmiset ympäri Suomea saapuivat antamaan heille uhrilahjoja. sisar ja sisko leikkivät keskenään nukeilla, henkilö ja epähenkilö taas leikkivät kyrvillään miekkataistelua. äiti ja isä makoilivat kullatuilla samettivuoteillaan ja söivät viinirypäleitä ja kaviaaria, jotka siis olivat ihmisten heille antamia uhrilahjoja. Niinpä niin, jumalaista elämää.


Sitten jokin meni vikaan. äiti alkoi olla huolissaan epähenkilöstä, sillä hän ei ollut varttunut muista jumallapsista poiketen jumalaisella tavalla. Hän varasteli naapurin lasten leluja, kiroili, ahnehti ruokaa eikä osannut jumalille tyypillisiä loitsuja. Eräänä yönä henkilö kuuli epähenkilön puhuvan unissaan. epähenkilö oli henkilön mukaan vannonut isälleen isälle kostoa ja uhannut varastaa isän jumaluuden lähteen, Vapauden Amuletin. henkilö varoitti isää ja kehotti häntä pitämään kuopustaan silmällä. isä ei kuitenkaan uskonut henkilöä vaan sanoi, että epähenkilö se vain pilailee, naurattaahan hän kirjaston työntekijöitäkin. Sitten se kuitenkin tapahtui. isä oli epähenkilön kanssa kahdestaan kotona, muu perhe oli vierailulla Timsen palatsissa. epähenkilö kolkkasi isän syntymäpäivälahjaksi saamallaan Zeuksen salamalla. Sitten hän avasi kultaisen kassakaapin väkivalloin ja vei amuletin. Tämän jälkeen hän otti isän Ladan ja kaahasi pois. Ennen lähtöään epähenkilö hajoitti kotipalatsinsa täysin. Jäljelle jäivät vain rauniot, jotka yhä tänä päivänä ovat pystyssä. Rauniot tunnetaan nimellä Vilpola. Amuletin varastamisen jälkeen isän voimat alkoivat heiketä kriittisesti. henkilö on vannonut kostavansa pahalle veljelleen ja luvannut palauttaa Vapauden Amuletin takaisin oikealle omistajalleen, isälle. henkilö on lupauksensa jälkeen kuumeisesti etsinyt epähenkilöä. Hän ei vain tiedä, miten riistää amuletti epähenkilölta sen jälkeen kun hänet on saatu kiinni. Tätä varten hän etsii tietoa kirjastosta. Vielä hän ei ole sieltä kuitenkaan löytänyt Vapauden Valkeaa Raamattua, jossa tämä tieto on.


henkilölla on aikaa 07.07.07 asti. Tuolloin tullaan käymään Viimeinen Vapaustaistelu, suuri henkilön ja epähenkilön välinen kamppailu. Jos henkilö häviää taistelun, hän ei luonnollisesti saa amulettia eikä voi täten paluttaa sitä isälleen. Tämä tietäisi isän kuolemaa. henkilö haluaa varmistaa voittonsa ja niinpä hän loi itselleen 06.06.06 kanssasoturin, Antiepähenkilön. Jotta epähenkilö ei saisi tästä vihiä, henkilö on kätkenyt Antiepähenkilön Vilpolan maakellarin paskaan. Myös epähenkilö on hankkinut itselleen tukijoita. Näitä ovat Majora, JohnJohn(keijokeijo) sekä Balle. Kaikilla epähenkilön tukijoilla on kuitenkin heikkoutensa: Majora on hikipediarunkkari, JohnJohn pitää hiemna liikaa lapsista ja Balle ei osaa muuta kuin runkata ja heiluttaa kyrpäänsä ja vetää perseeseen kumilehmää. Aika näyttää, miten henkilölle, epähenkilölle, isälle ja koko maailmalle tulee käymään 07.07.07. Sinä voit kuitenkin vaikuttaa siihen. Tue henkilöä ja isää, tuet samalla hyvyyttä!


Sota on alkanut!


(← 200 edellistä) (200 seuraavaa →)

Alaluokat

Tällä luokalla on 57 alaluokkaa.

A

B

D

E

F

H

H In the next exciting episode of '''Beepedia Z!'''

I

J

Sivut, jotka ovat luokassa Henkilöt

Tässä luokassa on 143 sivua.

1

A

B

C

C In the next exciting episode of '''Beepedia Z!'''

D

E

F

G

H

H In the next exciting episode of '''Beepedia Z!'''

I

J

(← 200 edellistä) (200 seuraavaa →)

Henkilökohtaiset työkalut

sl
דומיין בעברית  דומיין  דומין  תוכנה לניהול  קשרי לקוחות  CRM, ניהול קשרי לקוחות  דומין בעברית  פורומים  ספרדית  גיבוי