RKP

Beepedia

Loikkaa: valikkoon, hakuun

image:Pakkoruotsi.jpg RUOTSALAISVAPAA image:Pakkoruotsi.jpg
Tämä artikkeli on takuulla vapaa svekomaanien propagandasta!
Tämän artikkelin sisältö on täysin vapaata RKP:n ja suomenruotsalaisten elitistipaskiaisten levittämästä paskasta

RKP on Rasistien Kansan Puolue, jota kiihkoilevat svekomaanit pitävät yllä. He taistelevat suomalaisen kulttuurin sekä kielen hävittämisen puolesta. Puolue on julistanut oppi-isäkseen ihmisen, joka on sanonut: "Historiasta tiedämme, että niillä kansoilla, jotka kuuluvat turaanilaiseen kansansukuun, ei ole mitään erikoisia luonnonlahjoja itsenäiseen edistymiseen sivistyksen eikä viljelyksen uralla. Älyllisessä suhteessa suomalaiset eivät vetäneet vertoja muille kansoille". RKP on siis täynnä natseja, jotka antavat etuuksia 5% vähemmistölle, kun 92% enemmistö kärsii.

RKP:n vastaus kysymykseen Pääsevätkö suomenruotsalaiset alemmilla pisteillä yliopistoon?:

Kyseessä ei suinkaan ole mikään "kautta linjan" -järjestelmä. On oikeampaa puhua erityiskiintiöistä, jotka koskevat kaksikielisiä yliopistoja (tänä päivänä käytännössä enää Helsingin yliopistoa) jossa kyseinen yliopisto ainoana tarjoaa ruotsinkielistä opetusta tietyissä aineissa. Järjestelmällä halutaan varmistaa opiskelulinjojen jatkuvuus, ja että tulevaisuudessakin on esim. ruotsintaitoisia lääkäreitä ja juristeja. Aivan käytännössä homma toimii niin, että suurin osa pääsykokelaista läpäisee kokeet ihan normaalisti, ja pieni joukko niin, että oppilaitoksen kannalta järkevä kiintiö saadaan täyteen. Hyvä muistaa, että järjestelmä koskee kaikkia ruotsintaitoisia, ei vain ruotsinkielisiksi rekisteröityjä. Myös saamenkielisillä on kiintiöitä Oulun yliopistossa.

Tästä huomaamme, ettei RKP vastannut itse kysymykseen, vaan siirsi aiheen kiintiöihin, ja tokaisee lopuksi että saamenkielisilläkin on kiintiöitä. Lisäksi RKP on junaillut nämä pisteet ja kiintiöt siten, että suomenruotsalaisia pääsee kaksikielisillä alueilla enemmän yliopistoihin, vaikka puhdas suomalainen olisi pätevämpi, ja sitten kerskailevat, kuinka suomenruotsalaiset ovat niin eteviä, että pääsevät suomalaisia paremmin yliopistoon.

RKP:n vastaus epäilyihin asioiden junailusta:

Rkp:n ja Suomen ruotsinkielisten vaikutusvallasta väitetään välillä täysin päättömiä asioita. Rkp on Suomen puoluerekisterissä oleva oikeuspuolue, joka yhteistyössä muiden puolueiden kanssa toimii parlamentaariisessa demokratiassa. Muut toimintakeinot ovat tietenkin täysin mahdottomia. Tuki rkp:n linjalle mitataan jokaisessa vaalissa. Kannatus on pyörinyt 5 prosentin paikkeilla sitten 1970-luvun. Väitteet, että tällaisella kannatuksella yksin pystyttäisiin dominoimaan maan politiikkaa tai suuntaa ovat tietenkin enemmän kuin naurettavia. Myös käsitys ruotsinkielisestä väestösta jonain tiukasti yhtenäisenä ryhmänä vain yhdellä ainoalla päämäärällä on täysin väärä. Ajatusmaailmat ja mielipiteet eroavat maan ruotsinkielisten piirissä aivan yhtä paljon kuin valtaväestössäkin - ja puolueen luonteesta johtuen myös rkp:n sisällä. Kiinnostuneille löytyy lisää huuhaa-teorioita tästä.

Heidän osoittamansa linkki on suomalaisten halventamista. Lisäksi 'oikeuspuolue' saa kenet tahansa nauramaan.

[sotke] Katso myös:


Henkilökohtaiset työkalut

sl
דומיין בעברית  דומיין  דומין  תוכנה לניהול  קשרי לקוחות  CRM, ניהול קשרי לקוחות  דומין בעברית  פורומים  ספרדית  גיבוי