Raamattu 2.0

Beepedia

Loikkaa: valikkoon, hakuun
Kuva:MJÖTÄÄH.gif
Tämän artikkelin kanssa on nähty vähän vaivaakin.
Raamattu 2.0 on uudistettu versio maailman luetuimmasta kirjasta. Raamattu 2.0 tunnetaan myös nimellä Biblia 2 - Jeesuksen Paluu.

Sisällysluettelo

[sotke] Myynti

Uuden raamattupäivityksen saat hyvin varustetuista kirjakaupoista ja vankiloista vain 3 000 liiralla! (enintään 2kpl/asiakas).

[sotke] Uudet Ominaisuudet

- 9 uutta vitsausta, mm. kouluruoka, windows. - 6 uutta opetuslasta syrjinnän estämiseksi; nainen, vammainen, homo, vasenkätinen, mustaihoinen, vanhus) - 74 uutta käskyä, mm. "Älä kyseenalaista käskyjä", "Älä ihmettele uusien käskyjen määrää ja nuorisolle suunnattu "Hei oo niinku vähä kiltsimpi, hei" - 144 uutta heimoa ja uskontoa vihattavaksi ja tuhottavaksi. 6 uutta erilaista Jeesuksen viimeistä sanaa, mm. "Kivat teille", "I'll be back" ja "Jonain päivänä palaan ja silloin maailma tulee olevan minun, minun, MINUN! MUAHHAHHAHHAAA!!!!" - 54 uutta sananlaskua kuten "Haista vittu".

[sotke] Tämän lisäksi Raamattu 2.0:ssa

- Jeesus osaa 23 uutta taikaa, aikaisempien "Vesikävelyn" ja "Viinityksen" lisäksi mm. "Teleportaatio", "Tulipallo", "Kanin vetäminen hatusta" ja "Näkymättömyys". - Jeesus ajaa vanhan 5 000 sian lisäksi mereen myös myös 2000 ankkaa, 5 kamelia, 100 roomalaista miehittäjää, isänsä ja 6 opetuslasta. - Kooste kaikista kohdista, joissa ei kiroilla, puhuta rivoja tai loukata ketään, kuten naisia, homoja, mustaihoisia tai muiden vähemmistöjen edustajia. Ne on koottu Raamattu 2.0:n viimeisen sivun oikean palstan yläpäähän.

[sotke] Lisäosat

Lisäosan "Nuorten versio" on kaikkiin kuviin piirretty amisviikset ja kieli on semmosta "niinku, hei"- tyyliä.

Lisäksi Raamattu 2.0:n ukana tulee myös Multimedia- DVD, jossa on lapsille suunnattuja ohjelmia ja pelejä kuten "Kivitä aviorikkoja", "Viimeisen ehtoollisen syöntikisat" ja "Psalmi- karoke".

[sotke] Muuta

Osa Raamattu 2.0:n tuotantokuluista on peitetty mainostloilla. Tämä tuo pieniä muutoksia alkuperäiseen tarinaan, mutta juoni on pyritty pitämään muuttumattomana. Hyvä esimerkki on uusi Isä Meidän- rukous (Katso alempaa; Isä meidän 2.0). Jeesus naulitaan ristiin Black&Decker- naulapyssyllä ja hän nousee taivaaseen Finnairilla, vesi muutetaan koskenkorvaksi ja juutalaiset ylittävät kuolleenmeren Silja Europalla jne.

Sen sijaan ennakkoon paljon kohua herättänyt kohta, jossa Jeesus vuorisaarnan jälkeen ruokkii 6000 ihmistä viemäällä heidät McDonaldsiin, poistettiin, koska kirkkoneuvoston mielestä sponsorien vaatimukset muutta Jeesuksen nimi muotoon McJesus olivat kohtuuttomia.

[sotke] Isä Meidän 2.0

Isä meidän, joka olet pessyt tukkasi XZ:lla. 

Pyhitetty olkoon sinun BMW:si. Tulkoon sinun suosikki ohjelmasi Simpsonit. Tapahtukoon sinun tahtosi myös Marimekon toimistossa niin kuin Siwassa. Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen Vaasan Ruispalamme, jonka makua ei voi vastustaa. Ja anna meille meidän syntimme anteeksi soittamalla meille Nokia N95:llä, niin kuin mekin soitamme niille, jotka ovat meille soittaneet Nokia 6230i:llään. Äläkä saata meitä kiusaukseen, sillä sinne löytää helposti myös uudella Toyotallamme (jossa on GPS- navigaattori ja yli 200 hp).Sillä sinun on HP, WSOY ja Kumho iänkaikkisesti. Aamen.


Henkilökohtaiset työkalut

sl
דומיין בעברית  דומיין  דומין  תוכנה לניהול  קשרי לקוחות  CRM, ניהול קשרי לקוחות  דומין בעברית  פורומים  ספרדית  גיבוי