Sankarittaren sitaatteja

Beepedia

Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämä artikkeli on B14:n idean takia suositeltu sivu.
 • "ASLDKSALDöas JOO NIIN VARMAAN. JÄÄKAAPISSA ON SITÄPAITSI PIZZZAAA. Uusia käyttäjiä on erittäin mielekästä kiusata. Tuollaisia Word Padin tyylisiä n00beja eksyy tänne liian harvoin. TEHKÄÄ ASIALLE JOTAIN. --Sankaritar D 31. tammikuuta 2008 kello 16.18 (UTC)"
Sankaritar noobien kiusaamisesta
 • "Me käymme koulua niin kauan että kyllästymme liikaa tuohon täysin turhaan touhuun ja käymme nukkumaan. Ja nukkuminen on muuten aika kivaa, joten mistään tosijännittävistä kouluista ei varmaan ole kauaa sille vastusta. Kukaan ei voi valittaa. Ei ne voi kaikkien asioista päättää.. hah. Onko sen sijaan Snellmannilla tulevaisuus? --Sankaritar D 23. tammikuuta 2008 kello 18.07 (UTC) asd asd asd"
Sankaritar nukkumisesta ja koulusta
 • "Nimitteles vielä kerran siniverisiä vietnamilaisia "kavereiksi" ja sinut ignoorataan. --Sankaritar D 23. tammikuuta 2008 kello 17.09 (UTC)"
Sankaritar Luomalle
 • "EIKÄ SE OLE ROSKAAA!!!!!!! --Sankaritar D 21. joulukuuta 2007 kello 11.43 (UTC)"
Sankaritar artikkeleidensa tasosta
 • "Parasta! Pitää ilmoittautua siihen talenttiin. --Sankaritar D 21. joulukuuta 2007 kello 12.39 (UTC)"
Sankaritar artikkeleidensa tasosta
 • "Huomaan, että kukaan teistä ei ota Jeesusta tosissaan. Jeesus on ollut ja on. Hän on Ruhtinas, joka saapuu viimeistään kolmen vuoden päästä. Leo Mellerin kanssa olen samaa mieltä monista asioista. Hän on aina oikeassa, ja hänen ansiostaan tiedän kuinka pelastua. Tutustukaa Leoon ja käykää hänen raamattutunneillaan. Voisitte tekin kuunnella sanaa ja ottaa asioista selvää! Totuuden ääni. --195.156.124.70 13. syyskuuta 2007 kello 06.11 (UTC)"
Sankaritar Jeesuksesta
 • "EI TÄSSÄ NÄIN PITÄNYT KÄYDÄ! EI KESKUSTELUSIVU VOI OLLA SUOSITELTU! Nyyh. :'( --Sankaritar C 16. marraskuuta 2007 kello 22.07 (UTC)"
Sankaritar artikkelin "Jeesus" keskustelusivusta
 • "Te lähditte nyt soitellen sotaan Jeesuksen maksaessa viulut! Tästä ette kyllä hevillä selviä! Kerron Saatanalle että teidät voi tunkea nyt heti likaviemäriin kuolemaan! --Sankaritar C 16. marraskuuta 2007 kello 22.09 (UTC)"
Sankaritar julistaa fatwan Hikipedian käyttäjille
 • "Ninipä. Selittele mitä vaan, Napsu, vielä sinunkin hymysi kärventyy Helvetissä. --195.156.124.70 20. syyskuuta 2007 kello 06.03 (UTC)"
Sankaritar Napoleonille
 • "Teidät on pidätetty nubuntuluuseriudesta. Johtaisitte vielä viattomat sielut n00bikapinaan jos Teidän annettaisiin käyskennellä täällä vapaasti. Tiesittekö Te, Word Pad (LOLLLL mikä nimi XDXXD!!!!!!11) että Teidän täytyy nyt heti jättää Hikipedia ikuisiksi ajoiksi tai tapahtuu hirveitä. --Sankaritar D 31. tammikuuta 2008 kello 16.03 (UTC)"
Sankaritar n00bille
 • "No siis voi saatana tätä Wooohooota. Mikset tee sellaista kunnollista joka toimii ilman että koneesi peeloilee yötä päivää, lol. Jopa Madde osaa tehdä sellaisen, mikä tosin on aika käsittämätöntä. --Sankaritar D 31. tammikuuta 2008 kello 17.57 (UTC)"
Sankaritar Wooohooolle
 • "On se jännä juttu. Et varmasti arvannutkaan että tuon raivokkaan muokkauseston aikana oli hyvin aikaa soittaa mobiilitelefoonilla Matiakselle ja käydä tyhjentämässä sen jääkaappi. Lol. Toivottavasti se uskaltaa mennä kauppaan. Ulkona on aika pimeää jo."
Sankaritar estostaan Beepediassa
 • "Niin joo ja mikä idea tossa Beepediassa nyt sitten oli.. Joku menee sinne ja kirjoittaa huvikseen huonon homoaiheisen idan-vitsin keskustelusivulleen ja heti tulee KUUKAUDEN (1 MONTH) esto. Siis voi saatana tätä elämää. --Sankaritar D 31. tammikuuta 2008 kello 17.52 (UTC)"
Sankaritar estostaan Beepediassa
 • "Siis mitä helvettiä, joku helvetin KOIRA helvetti sentään muka helvetin paljon viisaampi????????!!!!! Hah-hah! Niin varmaan. Sinä kurja Tokyo Hotellin fanittaja, hanki mieluummin kissa. Kissanikin on sinua viisaampi. --Sankaritar D 29. tammikuuta 2008 kello 14.18 (UTC)"
Sankaritar Tokio Hotelin faneista
 • "No arvaa! Voi saatana tätä elämää ja kuolemaa. --Sankaritar D 1. helmikuuta 2008 kello 19.58 (UTC)"
Sankaritar tunnuksen "Sankaritar H." epäaitoudesta
 • " Olet aivan superhero! <3 --Sankaritar D 1. helmikuuta 2008 kello 20.08 (UTC)"
Sankaritar Luoman keskustelusivulla, kun Luoma sanoi yrittävänsä käräyttää ja estää kaikki vale-Sankarittaret
 • "Äly-Xässä kysyttiin: mitä maajussi-Samin on usein vaikea saada aikaan? Julkkishaastaja AaWee otti vuoron, kieroili tovin ja vastasi: erektio :O"
Sankaritar sönköttää muuten vain Luoman keskustelusivulla
 • "EI KUN MIKÄ EI OLLUT SILLE ITSESTÄÄNSELVYYS Melkein sössin "hyvän" jutun 8< --Sankaritar D 1. helmikuuta 2008 kello 20.32 (UTC)"
tarkennus edelliseen
 • "Ole iloinen että edes joku vaivautui aliarvioimaan täysin artikkelisi. Jos vielä valitat, menettää Kivi kaikki pisteet, siis voi saatana tätä elämää. --Sankaritar D 1. helmikuuta 2008 kello 20.40 (UTC)"
Sankaritar arvioituaan Hr. Snellmanin artikkelin Kivi
 • "Huumori: 99 Joo, olihan toi muuten hyvä, mutta paperi-kivi-sakset -juttu tuo mieleen niin epämukavia asioita että Kiveä ei halua enää Paavokaan lukea.
  Idea ja konsepti: 100 No konseptia ei kyllä näkynyt mutta idea oli ihku!11
  Muotoilu ja kieli: 99 Aivan helvetillisen värikäs artikkeli. Silmät poksahtivat päästä irti. Siitä yksi miinuspiste.
  Kuvat: 0 Huonoja.
  Sekalaista: 127 Joutua kiven sisään oli niin hauska ilmaus että naurettiin porukalla monta viikkoa xD!
  Loppupisteet: 425 Joo, kyllä toi vaan oli hyvä artikla xDDDDDDDDDDDDD! :D:D:DD::::::D::GHF"
Sankarittaren arvio artikkelista Kivi
 • "HALOO SNELLMAN! ALIARVIOINTIHAN TEHTIIN JO, MUTTA POISTIT SEN! MIKSI? Ei ole mikään ihme ettei kukaan arvostele näitä kun Snellman poistelee kaikki arvioinnit............................................................................. --Sankaritar G 2. helmikuuta 2008 kello 22.11 (UTC)"
Sankaritar siitä, että Hr. Snellman, joka kaipasi Kivi-artikkelilleen aliarvioijia, poisti Sankarittaren härön aliarvioinnin
 • "No mitä vitun väliä millään on. --Sankaritar G 20. tammikuuta 2008 kello 09.33 (UTC)"
Sankaritar siitä, ettei kannattanut Luoman ylläpitäjyyttä
 • "Onko sun vieläkin pakko käydä jossain ikkepedioissa xD! Kai sen nyt tajuaa jopa Snelli, että se eräs ilkeä JAT = Peelo, joka esittää Corleonea tai jotakin vastaavaa nimimerkillä Peelo. Onhan se peeloilija nähty ja tunnistettu jo monta miljoonaa kertaa. df kjödlsDKFK --Sankaritar G 16. tammikuuta 2008 kello 22.13 (UTC)"
Sankaritar siitä, että Hr. Snellman tuli näyttämään hänelle ikkepedian käyttäjää Peelo
 • "Kuuluu hienoja ääniä: kuumeinen parturi-kampaaja yskii oven takana ja rapistelee tupakka-askiaan. Aleksandre voi paremmin kuin koskaan. Peittelin sen juuri nukkumaan. Se on muuten todella suloisen kaunis mukkuessaan.. =) Ja miksi monet typerät tarinat alkavat siitä kun joku menee kauppaan??+ --Sankaritar G 2. helmikuuta 2008 kello 21.56 (UTC)"
Sankaritar Käyttäjä:Hindulaatin häröilyihin (jotka menivät näin: Mitä kuuluu?? :):):) Voiko Aleksadr koldsak hyvin? olipa kerran toukka ei kun se oli home. ja sit se meni kauppaan. Sen mielestä vuori oli mukava kolo, ei kolo, eiiiii kolo... buddhalainen öttiäinen oli vikipeediassa ja putosi. loppu --Hindu:) 2. helmikuuta 2008 kello 18.41 (UTC))
 • "Roskasivu. --Sankaritar G 15. tammikuuta 2008 kello 18.54 (UTC)

Ruaahista kertov artikkeli. --Sankaritar G 15. tammikuuta 2008 kello 18.54 (UTC)
Seuraavasta esto! --Sankaritar G 15. tammikuuta 2008 kello 18.54 (UTC)
Voisitko ystävällisesti lopettaa tuoreiden muutosten tulvehtimisen. --Sankaritar G 15. tammikuuta 2008 kello 18.54 (UTC)"

Sankarittaren tekstiä omalla käyttäjäsivullaan
 • "Siis niinq mitä? Pitäiskö tuo nyt ymmärtää??!!!!!!! Onks toi jotain turkkii vai mahdollisesti ranskaa????++--Sankaritar G 2. helmikuuta 2008 kello 21.56 (UTC)"
Sankaritar Käyttäjä:Antti Kuuselaisen häröilyihin hänen keskustelusivullaan
 • "VOI VITTU TEIDÄN KANSSA SAATANA. ETTEKÖ TE PERKELEEN IDIOOTIT TAJUA ETTÄ WORD PADIN YLÄPALKKI EI VOI JATKUA VIITTÄ METRIÄ SEN HELVETIN TEKSTILAATIKON JÄLKEEN!!!! B14 ON VAAN YKS MOLOPÄÄ JOKA EI KÄSITÄ PASKAN VERTAA MISTÄÄN MITÄÄN. VITTU MÄ LÄHEN POIS TÄÄLTÄ ENKÄ TUU ENÄÄ IKINÄ TAKAS. NIIN ETTÄ HANKKIKAA ELÄMÄ! --Das Dasdasdas 4. helmikuuta 2008 kello 13.57 (UTC)"
Sankaritar WordPad-artikkelin kuvaotsikon pituudesta
 • "Aijaa, vai on vandalismia korjata WordPadin karsea kuva normaalimmaksi! Tiesitkös Alezn00b että nuo olivat niitä harvoja muokkauksiani jotka eivät olleet vandalismia!!! Ja täällä sellainen ei ilmeisesti ole sallittua!?!?! NO MIKSETTE SAMAN TIEN LAITA WORDPADIIN VIELÄ KAKSI KERTAA PIDEMPÄÄ KUVAA JOTTEI SE OLISI LIIAN PIENI!!!! Ja sä et Saatanan pojanpoikana ole Siddharthaa nähnytkään. --t€LLeRvO kUiKkaLa 5. helmikuuta 2008 kello 16.11 (UTC)"
Sankaritar Alezin antamasta vandalismivaroituksesta
 • "Osoitan Teidän itsenne kirjoittaman viestin nyt Teille, Black Eagle, olkaa hyvä:


” En totea enää mitään muuta kuin että kuole. ”
~Black Eagle 5.3.2007 21:16


MITÄS PIDIT!!!? No, asiaan. WordPad-artikkelin ongelma on B14:n päässä! Vielä me tulemme tänne suurin joukoin ja teemme kaikkien aikojen vallankumouksen. Tuo surkean kurja B ei silloin mahda meille mitään! Nyt on aika sanoa hyvästit. Miten vain tahdotte. Syyttäkää itseänne.

--TOHTORI TULP 5. helmikuuta 2008 kello 16.59 (UTC)"

Sankaritar Tellervo Kuikkala -sukkanukkensa keskustelusivulla WordPad-artikkelin kuvaotsikosta


 • "AW YRJÄNÄ ON MITÄÄNSANOMATON JÄTKÄ. TURHAT UUDELLEENOHJAUKSET KORISTAVAT HÄNTÄ. JA MIKSI HELKKARISSA POSTASIT TÄHÄN KESKUSTELUUN TUOTA ROSKAASI! --TOHTORI TULP 5. helmikuuta 2008 kello 17.10 (UTC)"
Sankaritar Tellervo Kuikkala -tunnuksensa keskustelussa Luoman tekemistä uudelleenohjaussivuista A. W. Yrjänä -artikkeliin


 • "Minä, B14 sekä Luoman hienot kastanjanruskeat hiukset. \m/ --A.D.D. 7. helmikuuta 2008 kello 19.54 (UTC)"
Sankaritar Hikipedian Hikipedian seksikkäin mies/nainen -foorumilla


 • "Vaikeahan se on vandalisoida kun ei osaa yhtään tätä outoa kieltä. Missähän täällä on Satunnainen sivu? Nuo sveitsiläiset eivät ymmärrä minua enkä minä niitä. =/ Voisitko muuten ystävällisesti suomentaa viestisi ensimmäisen lauseen. --Sankaritar 18:18, 8 February 2008 (UTC)"
Sankaritar Uncyclopediassa IP-osoitteen kysellessä, onko hän tullut sinne harjoittamaan vandalismia
 • "Palvelu ei tunnu pelaavan. Saako täältä mistään kaakaota? --Sankaritar 12:09, 28 January 2008 (UTC)"
Sankaritar Uncyclopedian ylläpitäjän Mordillo keskustelusivulla, väliotsikolla Hei haloo?


 • "Black Eagle, puhutko suomea? :O Nämä sveitsiläiset eivät oikeastaann ymmärrä mitään kirjoituksesta, en tiedä ovatko he sekaisin, vaiko minä. No, eräs ystäväni, joita minulla on ainakin yksi kappale, kertoi että tämä on jonkun sveitsiläisen kahvilan wiki, ja tänne saa jättää tilauksia. Tavara toimitetaan kuulemma postissa 2 päivän kuluessa. No, lähetin jollekin tämän wikin käyttäjälle sähköpostissa kaakaotilauksen EIKÄ SE HOT CHOCOLAADE OLE VIELÄKÄÄN TULLUT!!!!!!!!!!!!!! FUCK*!1111!!!! --Sankaritar 18:31, 8 February 2008 (UTC)"
Sankaritar Uncyclopediassa


 • "Luuletko että joku voi muka muistaa ne kaikki!??+ Se Dasdasdaskin löytyi ihan sattumalta System of a Downin historiankirjoja selaillessa xD! Ja kaikkia varmaan kohahduttaa tieto siitä, että Quentin Tarantino ei ollutkaan Corleonen tunnus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 hehehakj --A.D.D. 7. helmikuuta 2008 kello 19.45 (UTC)"
Sankaritar tunnuksistaan Hikipediassa


 • "OMG KOPTER!!!!!!11111111 WOOOHOOON MIELESTÄ TÄMÄ SIGI ON PARAS!!!!!!!! WOOOHOOO EI OLE KOSKAAN NÄHNYT YHTÄ HIENOA JA HALUAA NIMMARIN TÄMÄN LUOJALTA !!!!!! HAHAHAHA XddDDDDD XDd!"
Sankaritar vandalisoidessaan Wooohooon allekirjoitussivun


 • "Ihan mahdollista jos F on kyseessä. Emme nimittäin myönnä tehneemme Sankaritar F -nimistä tunnusta, ja tämä ei ole nyt totisesti leikki ollenkaan. Ei olisi mikään ihme, jos LUOMA ja Hsg olisivat sama tyyppi. Tai siis nehän ovat. Miettikääs sitä. --::::aSDDDDDDDDDD 20. tammikuuta 2008 kello 18.03 (UTC)"
Sankaritar siitä, että hikipedisti Hsg muokkaa samasta IP-osoitteesta kuin Sankaritar F -tunnus
 • "Hikipeedia ei tiedä mitään poneista, sano äitis sanoneen... --Fysiikka•Lämpö•Aallot 18. helmikuuta 2008 kello 11.49 (UTC)"
Sankaritar Hikipedian artikkelista 'hevonen'
 • "Oih, olen niin sankarillinen! Voi tätä itserakkauden määrää! <3 Seuraavaksi kyllä halaan itseäni!!<3<3<3<3 --Fysiikka•Lämpö•Aallot 18. helmikuuta 2008 kello 11.58 (UTC)"
Sankaritar siitä, kun Luoma tunnistaa tunnuksen 'Fysiikka•Lämpö•Aallot' Sankarittareksi
 • "Älä aina viitsi olla noin masentava. Mitähän sä soit aamiaiseksi. ölaskdöls :_DD :D: :'DD xD <3<3 --Fysiikka•Lämpö•Aallot 18. helmikuuta 2008 kello 12.06 (UTC)"
Sankaritar siitä, kun Luoma huomauttaa, että Fysiikka•Lämpö•Aallot-tunnus voi olla Corleonenkin


 • "Voisitko ystävllisesti kertoa mikä on valkoisen Venäjän pääkaupunki!!!!!!!!!!!!!!!!!A.D.D. 22. helmikuuta 2008 kello 15.31 (UTC)"
Sankaritar häröilee muuten vain Luoman keskustelusivulla (väliotsikkonaan "Noutopalvelu")
Sankaritar ystävälleen Käyttäjä: -=aIIu=-:lle
Sankaritar samalle ystävälleen
 • "Kiva tietää! Olet siis saastainen piratismin kannattaja!!! No hanki sitten vaikka elämä! --A.D.D. 22. helmikuuta 2008 kello 15.03 (UTC)"
Sankaritar Luomalle


 • "Vetäkää pää täyteen ja yrittäkää objailla sitten uudelleen. -Räkää. --Sankaritar 22. helmikuuta 2008 kello 09.06 (EST)"
Sankaritar :stä


 • "Ihanaa! Näin siistiltäkö se todella kuulostaa livenä?!!! <334<44 Hey dude, so cooooooooool!"
Sankaritar nimimerkillä "XSankaritar" YouTubessa olevasta CMX:n livevideopätkästä (kappale "Resurssikysymys")


 • "KOURIINTUNTUVAA. Hrrrrr!"
Sankaritar YouTuben Karpolla on asiaa -videosta


 • "No todellakin! Basshunterin kappaleet aina estävät onneksi formatoinnit. Voi niitä pirulaisia. ^^ Piditkö siitä? Välitän mielelläni palautteesi tämän Stjärnhimmelin luojalle. --Fysiikka•Lämpö•Aallot 24. helmikuuta 2008 kello 15.47 (UTC)"
Sankaritar Basshunterin kappaleesta Stjärnhimmel


 • "No olen kyllä spämmännyt muutamaan paikkaan gladiaattus-linkkiäsi. Eikös siitä pitäisi tulla gladiaattukseen Hjassanille hyödyn lisäksi vähän harmiakin ainakin toisinaan silloin joskus huomenna illalla eilen ja viimevuotinen. --Fysiikka•Lämpö•Aallot 24. helmikuuta 2008 kello 11.04 (UTC)"


 • "Vai olet sinäkin nykyään maksullinen, kummaisa otus. Ei kaikilla ole varaa kaikkeen. Joten voisitsä maksaa mun puolesta..? ;) --Fysiikka, aine ja säteily 24. helmikuuta 2008 kello 16.42 (UTC)"
Sankaritar Cthulhulle, joka haluaa häneltä Hikipedian "jäsenmaksun"


 • "Surullista. Masentaako työsi sinua noin paljon? --Fysiikka, aine ja säteily 24. helmikuuta 2008 kello 16.46 (UTC)"
Sankaritar Cthulhulle


 • "No mutta vittusaatana, miksei tuosta jäsenmaksustakaan ole ennen kerrottu?!! Kunnon kansalaisilta pimitetään näköjään kaikenlaista. --Fysiikka, aine ja säteily 24. helmikuuta 2008 kello 16.49 (UTC)"


 • "Miksi harrastat valehtelua, arvoisa Hänen Lonkerollisuutensa reinkarnaatio? Etkö näe Jeesuksen valoisaa ja kutsuvaa katsetta? --Fysiikka, aine ja säteily 24. helmikuuta 2008 kello 16.55 (UTC)"


 • "Kammottavaa. Et siis maksakaan jäsenmaksua kenenkään puolestä? Mitään jäsenmaksua ei edes ole maksettavana? :O Ehkä moinen vilpittömyys tekee hyvää ihollesi. Niinniinniin.. Kummaisaa. --Fysiikka, aine ja säteily 24. helmikuuta 2008 kello 17.02 (UTC)"


 • "Oox nähny jo tämän !! adadasd dasfasd dg dfgfd uer6 gd --Fysiikka•Lämpö•Aallot 24. helmikuuta 2008 kello 11.18 (UTC)"
Sankaritar Jokerifani-käyttäjälle
 • "Vähä 5115711!!!!1no Sit oot mun bestis 4eva!!<3<3<3<3<3 --Fysiikka•Lämpö•Aallot 24. helmikuuta 2008 kello 11.22 (UTC)"
Käyttäjä: Jokerifanille


 • "00t n11n pr0, että annoin sulle papukaijamerkin xDDd!!11! 0le hyväh<<3<33<3 --Fysiikka•Lämpö•Aallot 24. helmikuuta 2008 kello 11.27 (UTC)"
Jokerifanille


 • "Kumpi on paremman väristä lahjapaketointinauhaa joululahjapaketointiin: Punainen, Musta, Vihreä vai Sininen? --Fysiikka•Lämpö•Aallot 24. helmikuuta 2008 kello 11.01 (UTC)"
Foorumisivun "Lahjapaketointi" sisältö


 • "Niin just! Black Eagle on oikeassa!! Mutta onko kovin viisasta pitää tuota Aadolf Hitler -sivua uudelleenohjauksena Adolf Hitler -artikkeliin. :/ Joku sanoi että"
Sankaritar Adolf Hitler-artikkelin, johon kohdisti turhia uudelleenohjauksia, keskustelussa. Black Eagle oli aikaisemmin sanonut "Jaa? Niin kai sinäkin sitten..." vastauksena IP-peelolle, joka kertoi Hitlerin nuoruudesta sanoin "Hitler oli pyöreä".


 • "Saako tänne tulla vittuilemaan? Siis voi vitun vittu! Mitä tekeekään olento, jonka pitäisi tehdä kaikkea, mutta joka ei yhtäkkiä teekään yhtään mitään! No se vaatii ainoastaan silkkinenäliinaa, jolla voi pyyhkäistä pikkuisen pölyhahtuvan hiuksistaan. Arvaa vaan vituttaako. voi vittu --A.D.D. 3. maaliskuuta 2008 kello 17.41 (UTC)"
BE:lle


 • "Hahaha, idioottimainen sarjakuvain piirtäjä!!1112 435 lkjlökf jdlks jfölafjlsdjlökadj lköfjasöl fjsölkfjölkdfjlkjsdlkfjöldsjö lkfalöksdj lökfsjalf jslkfksdlafj ölpervo pervo pervo pervo pervo pervo pervo pervo pervo pervo pervo pervo pervo pervo pervo pervo --A.D.D. 3. maaliskuuta 2008 kello 17.45 (UTC)"
NPOV:lle


 • " Miks hitossa tämä wiki tekee itsekseen randomeita br-merkintöjä ja muuta jännää? ONKO TÄÄLLÄ joku lintuinfluenssan tapanen??????+++++++ --Sankaritar 1. helmikuuta 2008 kello 14.23 (EST)"
Beepediasta


 • "dföglfdgdf --Sankaritar 1. helmikuuta 2008 kello 14.24 (EST)"
Otsikolla "DFLkjldskjfd dospfi"


 • "No ala selittää pelle!!11111111111 Mikä helvetillinen idea tässä word padin näkösessä muokkauskentässä on?!?!?! saako sen pois ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! --Sankaritar 1. helmikuuta 2008 kello 14.28 (EST)"
RichEditorista


 • "Tämä ei kyllä ole ihan normaalia"
Sankarittaren otsikko


 • "Miksi nukkumaan, vaikka juuri äskettäin on nukuttu noin 22 tuntia.. Liiallinen nukkuminen saattaa aiheuttaa vaikka minkälaisia ennenaikaisia oireita, ja niitähän sä haluatkin olentojen kokevan, mieti nyt sitten sitäkin, peelo. --Sankaritar D 21. joulukuuta 2007 kello 12.54 (UTC)"
Sankaritar Luoman antamaan kehotukseen mennä nukkumaan


 • "Miksi helvetissä Snellman poistit Corleonen allekirjoituksen? Koko jutussahan oli vain kyse meidän avioliitosta, jonka ilmeisesti yrität perua jollain ihme konstilla. Ja mikä ihme on "vandaalitaukoloma", siis wtf. --Sankaritar D 23. tammikuuta 2008 kello 17.19 (UTC) :DD:D:D:D"
Sankaritar Hr. Snellmanille


 • "OIKEASTAAN NÄIN YLHÄISESTÄ JUMALOLENNOSTA EI KUULUISI TÄNNE EDES KIRJOITTAA. PODAXIN ARVOLLE SOPIVINTA OLISI KIRJOITTAA TÄMÄ JUTTU TÄHTIIN. SAIN HÄNET KUITENKIN SUOSTUMAAN HAKKAAMALLA HÄNEN PÄÄNSÄ LOITSITULLA KIRVEELLÄ IRTI.

  Ja sitten asiaan

  Käyttäjä:Ella kertoo 12. marraskuuta 2008 kello 16:25 (UTC):

  " Asustan Bilbo Reppulin kassissa. "

  Minun nähdäkseni tämänkaltainen toiminta (Bilbo Reppulin kassissa asustaminen) on Hikipedian toiminnan kannalta erittäin hyödyllistä ja olenkin vahvasti sitä mieltä, että yhä useamman Hikipedian muokkaajan ja lukijan pitäisi muuttaa Bilbo Reppulin kasseihin asumaan. Tällaisella asumistavalla saattaisimme saada maailmantalouden jälleen elpymään ja uskon, että sillä saattaisi olla myös hyvin positiivisia ja kauaskantoisia ympäristövaikutuksia. Asumiskassivaihtoehtoinahan on siis tällä hetkellä mm. kauppakassi, treenikassi, piippukassi yms. ja näitähän kehitellään koko ajan lisää. Toivoisin asiasta sivistynyttä keskustelua vailla törkysanoja, kiitos. --A.D.D. 12. marraskuuta 2008 kello 18.06 (UTC) "
Sankaritar foorumisivulla aiheenaan "BILBO REPPULIN KASSIT!"!!"


 • "Tuo PODAx-tarina on tuolla vain hämäyksenä. tsh-kirjatki on oikeestaa aika tymhii -A.D.D. 15. marraskuuta 2008 kello 08.30 (UTC)"
Tarkennuksena edelliseen


 • "Mäooon Kitu CRM ierei-Sepp!oJyrkikasvi -A.D.D. 24. joulukuuta 2008 kello 12.00 (UTC)"
Sankaritar Idanille


 • "hnlkhdA Jufojdoasida fvlsövoecys ödosdk... -A.D.D. 24. joulukuuta 2008 kello 12.00 (UTC)"
Sankaritar foorumisivulla, jonka Tyräel Haara-Pallila aloitti räväkällä joulutervehdyksellä


 • "Voihan nenä! No onneksi se yks toinen ylläpitäjä ei ollut Kreivin aikaan ihan niin angstfish. JA NE MALLINEET OLI MUUTEN PALJON HIENOMPIA SEN JÄLKEEN KUN OLIN VÄHÄN TUUNANNUT NIITÄ ASD-ASD!! -A.D.D. 1. tammikuuta 2009 kello 11.27 (UTC)"
Sankaritar Hjassanille, joka sanoi, että olisi estänyt tämän, ellei olisi ollut niin humalassa


[sotke] Vuoropuhelua

 • "Heh, olen vain kiinnostunut eräitten kuvista. -- Pieni Herra Snelli 30. tammikuuta 2008 kello 16.59 (UTC)"
Hr. Snellman Sankarittaren keskustelusivulla otsikolla "Mikä on sinun IRC-galleriassa nimimerkkisi? Tai kenties Idanin nimimerkki?"


 • "Miksi? Oletko joku pervo? Idanin nimimerkin voit etsiä Hikipediasta =)! Itse en käytä irkkiä. --Sankaritar D 30. tammikuuta 2008 kello 17.08 (UTC)"
Sankaritar


 • "Ei, en ole pedofiili tai minkään sortin pervo, mutta tiedät siis Idanin nimimerkin? Voitko kertoa? Inhoan, kun en tiedä miltä ihmiset näyttävät, vaikka itse en käytä irkkiä. --Pieni Herra Snelli 30. tammikuuta 2008 kello 17.11 (UTC)"
Hr. Snellman


 • "Paljon inhottavampaa on, kun tietää miltä ihmiset näyttävät. Esimerkiksi paras ystäväni omaa erittäin kauniita ajatelmia ja on erittäin hyvä tyyppi mutta näyttää idiootilta. --Sankaritar D 30. tammikuuta 2008 kello 17.16 (UTC)"
Sankaritar


[sotke] Vuoropuhelua 2

 • "Käyttissivusi on hieno. Ei roskiteta sitä nyt. Viherkasvi, hihii! Tuli maitolitra, noin tuli siihen... Saba saba. Lopeta pelleily tai saavun hakemaan lastesi sielut.

  Kanarian-matka meni muuten ihan hyvin. No ei mennyt. Hotelli oli vitun iso ja viihteellisen ahdistavan pinnallinen, nimeltään joku Barcelo Jandia Playa tai vastaava. Ruokaa oli valtavasti ja se maistui muoviselle, vaikka valikoimat olivat laajaa laajemmat. Uin punaisella lipulla. Hurrjaa... Seurasitko mua Google Earthilla? Saari oli muuten aika helevetin karu.

  Ja muistahan Siri syödä paljon tummaa suklaata!

  --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ keskiviikko 31. joulukuuta 2008 13.29"
Luoma Sankarittaren keskustelusivulla aiheenaan "MIKÄ SUA VAIVAA?!!"


 • "Eimikäänvaivaa!!!1. Mutta kun haluan käyttäjäsivustani aidon Punaisen Linkin. Enkä edelleenkään omista omia lapsia. En etenkään mitään Marjattoja. Mutta miksi ihmeessä Sinä siinä vaan kerrot valheellisesti miten karsea lomamatkasi muka oli. OIKEASTI SIELLÄ KANARIALASSA OLI VARMASTI PALJON MUKAVAMPAA KUIN SUOMESSA LUMEN JA SUKULAISTEN KESKELLÄ KYLMYYDESSÄ YKSINÄÄN. Yyy-y. Niin ja pidin kyllä lupaukseni ja seurasin peeloiluasi GE:llä koko ajan ja nauhotin siitä mukavan lomavideon! Näin jopa sen kun paloit auringossa ja apina pölli sun lompakon =DDDDDDD! -A.D.D. 1. tammikuuta 2009 kello 11.31 (UTC)"
Sankaritar


 • "Lisäys: En oikeastaan omista muidenkaan lapsia. -A.D.D. 1. tammikuuta 2009 kello 11.33 (UTC)"
Sankaritar tarkentaa edellistä


 • "Se on sun tyttäresi se Pikku-Jukka. Itse asiassa en käytä aktiivisesti lompakoita. Apinoita ei siellä ollut, kulkuvuohia, -haikaroita, -lokkeja ja -aaseja kylläkin. Ja siellä oli ahdistavaa se turismi-populismi-viihteellisyysmeininki. Brrr. Oli kiva päästä Suomen raikkaaseen, hartaaseen, hengelliseen ja rauhoittavaan ilmaan. Tunnelmaan.
--πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 2. tammikuuta 2009 12.12"
Luoma


 • "Älähän nyt unohteloitse, että se turismi-populismi-viihteellisyysmeininkikin on Tunnelmaa, vähän erilaista vaan mihin täällä pakastimessa on yleensä totuttu. Mutta tuolla pakastimen toisella laidalla ne kyllä tietävät aika hyvin nää jutut. Niinhän ne tekee, joo... Kaikki tietää. Kyl määki tiijän. o_O Niin ja oikeastaan Jukka on adoptiotytär. Hän muuten täyttää 21. päivä jo seitsemän vuotta! -Seich bind Biete 16. tammikuuta 2009 kello 19.22 (UTC)"
Sankaritar

Henkilökohtaiset työkalut

sl
דומיין בעברית  דומיין  דומין  תוכנה לניהול  קשרי לקוחות  CRM, ניהול קשרי לקוחות  דומין בעברית  פורומים  ספרדית  גיבוי