Universum Majora

Beepedia

Loikkaa: valikkoon, hakuun
Universum Majora
-
Koko nimi: Universum Attackatac Universia Desimi Universala Neo-Quant Unidekan Resitelon Majora
Suuntaumus: 100% Majora
Voimataso: 2.300.000.000.000.000
Arkkiviholliset: Mangikyu
Liittolaiset: Hjassan, Hjassim, Neo
Ryhmäsidokset: Majorat, ajoittain Team Hjassan
Saavutukset: Universumin luominen, universumin suurimman juopon tittelin hankkiminen
Elämän tarkoitus: Loputon humala
Pilkkanimet: Uni, Univee, spurgu

Universum Majora on koko kaikkeuden mahtavin juoppo ja taistelija. Universum Majora on Majora eli olento, joka hallitsee universumia. Hän on myös yksi Mahtavista ja edustaa Majorana järjestystä ja lakia (tai ainakin hänen pitäisi edustaa järjestystä ja lakia).

Sisällysluettelo

[sotke] Historia

Alussa syntyi maailmankaikkeus, ja sen kanssa samalla hetkellä syntyivät yksitoista Mahtavaa, Universum Majora yhtenä heistä. Koska jokainen Mahtava on oikeastaan universumin yhden yhdestoistaosan ruumiillistuma, he kaikki olivat heti syntymänsä hetkellä olemassa myös kaikkina tulevaisuuden hetkinä hamaan universumin loppuun saakka, ja täten he myös tietävät kaiken, mikä tapahtuu heille itselleen joskus tulevaisuudessa. Tajuutsä? Lyhyesti sanottuna Mahtavat näkevät ja tietävät käytännössä kaiken, mitä muut Mahtavat eivät heiltä piilota. Universum Majora syntyi joka tapauksessa oman universumimme lain ja järjestyksen valvojaksi ja koki siis heti alusta asti luonnollista vihaa Mangikyuta, kaaoksen Mahtavaa, kohtaan. Mangikyu aloitti käytännössä heti alussa valmistelut saadakseen koko universumin yksinvaltaansa ja avasi toisen ulottuvuuden, jonne hän perusti Kaaoksen valtakunnan. Universum Majora vastasi tähän ja perusti oman ulottuvuutensa, jonka nimeksi vakiintui vain "Majorial Plane" eli "Majoraalinen Taso". Sattui kuitenkin niin, että hänen veljellään Universí Majoralla oli oma baari, ja Universum oli kutsuttu sen avajaisiin. Avajaisissa Universum joi itsensä kaatokänniin, nipisteli naisten rintoja ja peppuja ja sammui lopulta oksennuslammikkoon kalliille baaritiskille. Tästä illanvietosta lähtien Universum on ollut suuri alkoholin ystävä, tai niin kuin muut sen sanovat, juoppo. Yleisen mielipiteen mukaan hän on koko universumin menneen ajan, nykyisyyden ja tulevaisuuden suurin juoppo kautta kaikkien maailmojena. Jopa Juoppo-Kustaa häviää hänelle, mitä alkoholin kittaamiseen tulee.

Hänen arvellaan myös siittäneen lapsia tai tarkemmin sanottuna yhden lapsen kännirellestystensä aikana. Kyseinen väitetty poika tunnetaan nimellä Hjassan. Universum Majora on pitkään väittänyt kiven kovaan, että Hjassanin isä on todellakin Angelus Nobilis Asgae eikä hän. Edes Beepedian kaikkitietävä tiedustelu- ja urkkimispalvelu ei ole saanut tietoonsa varmaa tietoa tämän väittämän todenperäisyydestä. Läheisiksi Universum Majoraa ja Hjassania tämän elämän aikana kuitenkin voitiin sanoa. He nimittäin ryyppäsivät yhdessä, tappelivat yhdessä (joskus toisiaan vastaankin) ja puristelivat rintoja ja pakaroita yhdessä. Universum Majora osallistui myös Hjassanin hautajaisiin ja antoi "konkarin ohjeita" Hjassimin koulutukseen liittyvissä asioissa. Hjassim kutsui Universum Majoraa useimmiten "vanhaksi juopoksi" tai "vanhaksi pervoksi".

Yhdessä Hjassanin ja muiden liittolaistensa kera Universum Majora on jatkuvasti taistellut Kaaoksen valtakuntaa ja sen lähes kirjaimallisesti laskemattoman suuria hirviöarmeijoita vastaan. Sanottiinpa hänestä mitä tahansa, on enimmäkseen hänen ansiotaan, että voimme nukkua yömme rauhassa ilman pelkoa siitä, että heräämme siihen, että kaaosdemoni syö jalkojamme.

[sotke] Kyvyt

Universum Majora
Fyysinen voima:100
Nopeus:95
Ketteryys:95
Aseiden käyttö:100
Energianhallinta:100
Taikuus:80
Psyykkiset voimat:90
Älykkyys:30
Tiimityöskentely:50
Erikoiskyvyt:90

[sotke] Energiaiskut

 • Super-Shoop da Whoop - Ammutaan suusta äärimmäisen voimakas energiasäde samalla kun kiljaistaan "SHOOP DA WHOOP!!!!"
 • Kamehameha x 1000 - Lähes sama kuin edellinen, mutta ammutaan käsistä ja ammuttaessa kiljutaan "KAAA-MEEE-HAAA-MEEE-HAAAAAAAAA!!!!!!"

[sotke] Fyysinen kamppailu

[sotke] Aseidenhallintataidot

[sotke] Psioniikka

[sotke] Yleishyödylliset

 • Majorajutsut - Mieltöntä kiljuntaa vaativia käsittämättömiä liikesarjoja, joihin kuuluu yleensä noin 200 liikettä, jotka täytyy tehdä äärimmäisen tarkasti, että majorajutsu onnistuisi. Voivat saada aikaan likipitäen mitä tahansa maitopurkin avaamisesta universumin singularisoitumiseen asti.
 • Bakujutsu - 20 yleishyödyllistä ei-offensiivista tekniikkaa.

[sotke] Yleishyödyttömät

 • K.I.P.U. - Kyllä, Iskee Pahemmin kuin Unesta maanantaiaamuna herääminen - Mieletön tekniikka ja yhtä mieletön nimi. Tarkoituksena aiheuttaa massiivinen ketutus kohteelleen.
 • Tiesitkö, että... - Kännissä saatavilla oleva isku, jonka avulla voi loputtomasti pröystäillä saavutuksillaan kapakkapöydässä vieressä istuville.

[sotke] Miekat

 • Tuliterä - Tulen miekka.
 • Agnam-emina - Noin 2-3 m pitkä (vaihtelee tarpeen mukaan) kookkaahko katana.
 • Universumizer - Pellen niminen alle 2 m pitkä musta, kapea longsword. Ellei sen nimi olisi niin typerä, se lienisi voittanut Universumin Coolein Ase -äänestyksen.
 • Mysteeri - Vähän lasisen näköinen, mutta sisältää kummallisia valoefektejä ja wnb-cooleja lasin sisällä liikkuvia sinisiä valokuviointeja.
 • Hypotenuusa - Muodostaa yhdessä kahden seuraavan kanssa "kolmio"-miekkasarjan. On kolmio-sarjan miekoista pisin.
 • Vastainen kateetti - Muodostaa yhdessä seuraavan ja edellisen kanssa "kolmio"-miekkasarjan.
 • Viereinen kateetti - Muodostaa yhdessä kahden edellisen kanssa "kolmio"-miekkasarjan. Kukaan ei oikein tiedä, mitä Universum ajatteli nämä miekat tehdessään.
 • Majoramë - Miekka, joka on jostain syystä hyvin leveä.
 • Viimeinen - Lopetusmiekka, joka tappaa 100% varmuudella, jos sillä osuu kohteen sydämeen (normaali ihminen kuolee sydämeen osuttaessa normaalillakin miekalla, mutta Viimeinen tepsii myös niihin, jotka ovat normaalisti immuuneja sydämen lävistämiselle). Ikävä kyllä kaikilla vastustajilla ei vain ole sydäntä...

[sotke] Viholliset

 • Mangikyu - Hänhän on itse hulluus! Oikea Helvetin enkeli läpikotaisin. Mangikyu on itse Saatanan jälkeläinen, ja hän kuuluu mahtavaan demonisukuun.
 • Paska-aksaP - Idioottimainen ja pahalta haiseva demoni, jonka paskamainen olemus haisee kyllä kauas! Mangikyun jälkeläinen, ja kova juopottelemaan.
 • Vittu-uttiV - Vittuileva emo, jonka ranteet ovat aina verillä. Paska-aksaPin sisko, joka ärsyttää kaikkia.

[sotke] Ulkoisia linkkejä

Maailman Mahdit
Suurimmat Mahdit Jumalat Mahtiolennot Vähäisimmät mahdit
Univesumin Vahvin -turnauksen osanottajat
A-lohkoB-lohkoC-lohkoD-lohko
1. eräTeräsmies - Chuck Norris - Supax - Liquid Snake - Podax - Vittu-uttiV - Ares - Balle - Godzilla - James Bond - Mephistopheles - Sonic the Hedgehog - Roskispää - Kiria Damate - Cax - Geisha1. eräLeo - Gabriel - Sauron - Neo - Jeesus - Maximus - Cathulhu - Kroygon - Zeus - Night Of Oppression - Tyräel Haara-Pallila - Ichigo Kurosaki - Uuli Kuuli Suurenmoinen - Sephiroth - Jermu - Yoda1. eräCthlin - Nakkinainen - Allah - Hjassim - Ämpäripää - Kondis - Antipodax - Blackfox - Kettujen Jumala - Gilgamesh - Kyubi - Kettu-Podax - Muurahainen 1 - Viiltäjä-Jack - Ultrapaladin - Mario1. eräKettu Kettu - Urotsukidojí - Ety - Näkymätön mies - Naruto - Stefanos Galactica - Kagehime Hakumizu - Tytanix - Ajan Vartija - Phaxal - Paavo Väyrynen - Yöratsastaja - Pikachu - Sankarivandaali - Nemesis - Universí Majora
2. eräHyoga - CCK - Xenu - JohnJohn - Optimus Prime - Paska-aksaP - Noitakuningas - Darth Vader2. eräKäyttäjän B14 paha kaksoisveli - Plutonia - Rufus - Saatana - Ensimmäinen hammas - Kakashi - Mr. Ultimate - Palpatine2. eräLentävä spagettihirviö - Jumala - Cthulhu - Nakkimies - Flame the Fox - Mustasydän - Darth Luoma - Bowser2. eräKej'ser - Akuma - Myobonkaishoga Majora - Valon Herra - Kapteeni Universumi - Kage - Aryan Crusader - Teritrex Majora
3. eräNaidelf - Thor - Neljäs hammas - Krion Sha'ya3. eräViikatemies - teXi - Adam - Freeza3. eräVainoaja - Mudax - Kin - ADOMin kaaosjumala3. eräHjassan - Hokitsune - Alpha - B14
4. eräMacGyver - Z-point4. eräGoku - Kagemamoru4. eräHotaku Kamateru - Kettu Jr.4. eräHän - Nigel
5. eräLu'yin5. eräVegeta5. eräCu'yinth5. eräUniversum Majora
FinaaliKettunaamio - Lazarus zen-Zero - Nuori kettu - Mangikyu
Mahtavat
Avaruus
Wasfdöl-sru8ziiö
Järjestys
Universum Majora
Aika
Ci Absolutio
Hyvä
Valon Herra
Tasapaino
Lady Yoko
Paha
Nigel
Luominen
Prinsessa Yana
Kaaos
Mangikyu
Tuho
Prinssi Maru
Usko
?
Toivo
Nuori kettu
Rakkaus
Siivetön enkeli
Keskeneräinen
Kuva:QuadPort.gifTämä artikkeli on vielä hieman vaiheessa.
Palaamalla paikalle myöhemmin saatat löytää
sen paremmassa mallissa.

tämä artikkeli muissa wikeissä

MajoraPsioniikkaValoPimeysSininenValkoinenMustaPunainenVihreäViolettiKeltainenOranssiHarmaa

Henkilökohtaiset työkalut

sl
דומיין בעברית  דומיין  דומין  תוכנה לניהול  קשרי לקוחות  CRM, ניהול קשרי לקוחות  דומין בעברית  פורומים  ספרדית  גיבוי